Αναζήτηση ελαιολάδων Προσοχή: ενεργοποιήσετε τη Javascript και ανανεώστε τη φόρμα! Σύρετε τα όρια, για να τα αλλάξετε: Ποσότητα από Ποσότητα έως Ποσότητα (τόνοι) από : έως Κατηγορία ΕπιλέξτεΣυμβατικόΒιολογικό (πιστοποιημένο)Βιοδυναμικής Γεωργίας (πιστοποιημένο) Blend ΌχιΝαι Ποικιλία Επιλέξτε-----Ονοματολογία κατά Γεώργιο Δ. Κωστελένο, σε παρένθεση φαίνονται συνώνυμα----------Μικρόκαρπες ποικιλίες-----Αρίκομπη (Αριόκομπη Πατρινή, Ντόπια, Λαδολιά)Ασπρολιά καλλωπιστική (Ασπρολιά, Λευκόκαρπος, Χιονόκαρπος)Θιακή (Θιακό, Ανωησάνα, Ντόπια, Ντόπια Κεφαλλονιάς)Θιακή πλεξιδένιαΚορφολιά Κεφαλληνίας (Κορφιάτικη, Ντόπια)Κορωνέικη (Κρητικιά, Λαδολιά, Νανάκι, Ψιλολιά, Βάτσικη, Σταφυλολιά)Κουτσουρελιά (Πατρινή, Πατρινιά, Ντόπια, Λαδολιά, Μεσολογγίτικη, Ξυλολιά, Κουτσουλιέρα, Κατσουλιέρα)Λιανολιά Κερκύρας (Λιανολιά, Λαδολιά, Ντόπια, Ντόπια Πάργας, Κορφολιά, Πρεβεζάνα)Λιανομάνακο Τυρού (Ντόπια, Τσακώνικη)Μανιάτικη (Χονδρολιά, Ντόπια Γυθείου, Ντόπια Γερολιμένα)Μαστοειδής η κοινή (Τσουνάτη, Ασπρολιά, Αθηνολιά, Μάτσα, Ματσολιά, Μουρατολιά)Μαστοειδής η μεγαλόκαρπη (Μαρτσολιά, Ματσολιά)Μαστοειδής Ν.Κ. Γίγας (Τσακώνικη)Ματολιά (Ρουσολιά, Χονδροκορωνέικη, Νταμουρέικη)Μαυρολιά ΛευκάδοςΜαυρολιά Μεσσηνίας (Χωραΐτικη, Μεθωνιά)Μοθωνιά Αιγιαλείας (Μεθωνιά)Μποτσικολιά (Τσαμπιδολιά)Μπρατσέρα ΚορινθίαςΜπρουτσολιάΝτόπια Ατσίχολου (Ντόπια, Ντόπια Νεμούτας, Νεμουτιάνα)Ντόπια Ζακύνθου (Ντόπια)Ντόπια Καφαλληνίας (Ντόπια)Πιτσουνολιά ΖακύνθουΠλεξιδολιά ΛευκάδοςΡαχάτη Ι.Υ.Ε.Χ.Ρωμέικη ΑμαλιάδαςΣμερτολιά (Μυρτολιά, Μουρτολιά, Ασπολιά, Αμμολιά)Τραγολιά (Νερολιά, Ανωησάνα)-----Μεσόκαρπες ποικιλίες-----Αγουρομάνακο (Αγουρομανάκι, Αγουρομανακολιά, Μανάκι)Αδραμυττίνη (Φραγγολιά, Αϊβαλιώτικη)Ασπρολιά ΑλεξανδρούποληςΑσπρολιά Λευκάδος (Ασπρολιά, Ντόπια)Βαλανολιά (Κολοβή, Βαλάνα, Μυτιληνιά)Βρασταμινή (Μεταγκιτσινή, Πρασινολιά, Πράσινη, Ουρανουπόλεως, Γαλανό, Στρογγυλολιά)Γαλατσάνικη (Γαλάτιστας, Αγιορείτικη, Αγίου Όρους, Αναστασιάς, Μαυρολιά)Γκούμες Σερρών (Μαυρολιά)ΓκρατζουνιάραΓλυκομάνακο (Μανάκι, Γλυκομανάκι)Δαφνολιά Αιγαίου (Δαφνελιά, Σιφνέικη, Ντόπια, Ντόπια Χίου, Χιώτικη)Θασίτικη (Θάσου, Θρούμπα Θάσου, Θρούμπα, Θρουμπολιά)Θρουμπολιά (Ασκούδα, Χαμάδα, Χονδρολιά, Αμπαδιώτικη, Χουρμαδολιά, Κοπρολιά)Καλοκαιρίδα (Πρώιμη, Καλοκαιρινή)Καλολιά Κορακολιά (Καρακολιά)Καρολιά Ρόδου (Ντόπια)Καρυδολιά Ντόπια Σπετσών (Καρυδολιά Σπετσών)Καρυδολιά Ντόπια ΤροιζηνίαςΚλωνάρες Κορωπίου (Κλωνάρες)Κοθρέϊκη (Μανάκι, Μανακολιά, Γλυκομάνακο, Γλυκομανακολιά, Κορινθιακή, Κορωνέικη χονδρή)ΚολυρέϊκηΛαδολιά ΛέσβουΛευκολιά Σερρών (Πετρολιά, Ασπρολιά)Μαρώνειας (Μάκρης, Μακρηλιά)Μαυρολιά Σερρών (Γκούμες)Μεγάρων (Λαδολιά, Περαχωρίτικη, Βοβωδίτικη)Μωραΐτικη (Ντόπια, Λαδολιά)Ντόπια Βέροιας (Τιμίου Προδρόμου)Ντόπια Πιερίας (Σκοτινιώτικη, Σκοτίνας, Κολυνδρινή, Πετριώτικη, Ντόπια, Τιμίου Προδρόμου)Πετρολιά Σερρών (Ελαιώνα, Μετοχίου, Τιμίου Προδρόμου, Ντόπια)Πικρολιά (Πρικολιά)Πιτσαδέικη (Ντόπια)Τσακώνικη (Ντόπια)Χονδρολιά Ηγουμενίτσας (Νησιώτικη, Νηστιώτικη, Χονδρολιά, Χονδρολιά Λαδοχωρίου)-----Αδρόκαρπες ποικιλίες-----ΑετονυχολιάΑμυγδαλολιά (Αμυγδαλοραχάτη, Κουρομύτα, Στραβομύτα)Αρβανιτολιά Σερρών (Αρβανίτικη)Ασπρολιά ΧαλκιδικήςΒασιλικάδα (Βασιλική, Ροβιάτικη)Βρώσιμη ΑττικήςΓαϊδουρολιά (Αδρόκαρπη, Ισπανική, Δαμασκηνάτη, Παλαμάρα, Αγγουράκι)Δαφνολιά Χαλκιδικής (Πράσινη, Γαλανή, Γαλανό)Καλαμών (Αετονυχολιά, Νυχάτη, Κορακολιά, Καλαματιανή, Χονδρολιά)Καρολιά Λέσβου (Καρούλα)Καρυδολιά Γ.Π.Α. (Κωνική, Καρυδοραχάτη)Καρυδολιά Χαλκιδικής (Καρυδολιά, Χονδρολιά Χαλκιδικής)Κολυμπάδα (Μηλολιά, Κολυμπάτη, Κοκκινολιά)Κονσερβολιά (Αμφίσσης, Βόλου, Βολιώτικη, Άρτας, Αγρινίου, Μπολιάνα, Πατρινέικη, Πατρινή, Ματεσέικη)ΣαλωνίτσαΣτρογγυλολιά (Πρασινολιά, Γαλανή)Ψαρολιά Ιστιαίας-----Μη ελληνικές ποικιλίες-----Άλλη Ποικιλία μέλος του Blend Επιλέξτε-----Ονοματολογία κατά Γεώργιο Δ. Κωστελένο, σε παρένθεση φαίνονται συνώνυμα----------Μικρόκαρπες ποικιλίες-----Αρίκομπη (Αριόκομπη Πατρινή, Ντόπια, Λαδολιά)Ασπρολιά καλλωπιστική (Ασπρολιά, Λευκόκαρπος, Χιονόκαρπος)Θιακή (Θιακό, Ανωησάνα, Ντόπια, Ντόπια Κεφαλλονιάς)Θιακή πλεξιδένιαΚορφολιά Κεφαλληνίας (Κορφιάτικη, Ντόπια)Κορωνέικη (Κρητικιά, Λαδολιά, Νανάκι, Ψιλολιά, Βάτσικη, Σταφυλολιά)Κουτσουρελιά (Πατρινή, Πατρινιά, Ντόπια, Λαδολιά, Μεσολογγίτικη, Ξυλολιά, Κουτσουλιέρα, Κατσουλιέρα)Λιανολιά Κερκύρας (Λιανολιά, Λαδολιά, Ντόπια, Ντόπια Πάργας, Κορφολιά, Πρεβεζάνα)Λιανομάνακο Τυρού (Ντόπια, Τσακώνικη)Μανιάτικη (Χονδρολιά, Ντόπια Γυθείου, Ντόπια Γερολιμένα)Μαστοειδής η κοινή (Τσουνάτη, Ασπρολιά, Αθηνολιά, Μάτσα, Ματσολιά, Μουρατολιά)Μαστοειδής η μεγαλόκαρπη (Μαρτσολιά, Ματσολιά)Μαστοειδής Ν.Κ. Γίγας (Τσακώνικη)Ματολιά (Ρουσολιά, Χονδροκορωνέικη, Νταμουρέικη)Μαυρολιά ΛευκάδοςΜαυρολιά Μεσσηνίας (Χωραΐτικη, Μεθωνιά)Μοθωνιά Αιγιαλείας (Μεθωνιά)Μποτσικολιά (Τσαμπιδολιά)Μπρατσέρα ΚορινθίαςΜπρουτσολιάΝτόπια Ατσίχολου (Ντόπια, Ντόπια Νεμούτας, Νεμουτιάνα)Ντόπια Ζακύνθου (Ντόπια)Ντόπια Καφαλληνίας (Ντόπια)Πιτσουνολιά ΖακύνθουΠλεξιδολιά ΛευκάδοςΡαχάτη Ι.Υ.Ε.Χ.Ρωμέικη ΑμαλιάδαςΣμερτολιά (Μυρτολιά, Μουρτολιά, Ασπολιά, Αμμολιά)Τραγολιά (Νερολιά, Ανωησάνα)-----Μεσόκαρπες ποικιλίες-----Αγουρομάνακο (Αγουρομανάκι, Αγουρομανακολιά, Μανάκι)Αδραμυττίνη (Φραγγολιά, Αϊβαλιώτικη)Ασπρολιά ΑλεξανδρούποληςΑσπρολιά Λευκάδος (Ασπρολιά, Ντόπια)Βαλανολιά (Κολοβή, Βαλάνα, Μυτιληνιά)Βρασταμινή (Μεταγκιτσινή, Πρασινολιά, Πράσινη, Ουρανουπόλεως, Γαλανό, Στρογγυλολιά)Γαλατσάνικη (Γαλάτιστας, Αγιορείτικη, Αγίου Όρους, Αναστασιάς, Μαυρολιά)Γκούμες Σερρών (Μαυρολιά)ΓκρατζουνιάραΓλυκομάνακο (Μανάκι, Γλυκομανάκι)Δαφνολιά Αιγαίου (Δαφνελιά, Σιφνέικη, Ντόπια, Ντόπια Χίου, Χιώτικη)Θασίτικη (Θάσου, Θρούμπα Θάσου, Θρούμπα, Θρουμπολιά)Θρουμπολιά (Ασκούδα, Χαμάδα, Χονδρολιά, Αμπαδιώτικη, Χουρμαδολιά, Κοπρολιά)Καλοκαιρίδα (Πρώιμη, Καλοκαιρινή)Καλολιά Κορακολιά (Καρακολιά)Καρολιά Ρόδου (Ντόπια)Καρυδολιά Ντόπια Σπετσών (Καρυδολιά Σπετσών)Καρυδολιά Ντόπια ΤροιζηνίαςΚλωνάρες Κορωπίου (Κλωνάρες)Κοθρέϊκη (Μανάκι, Μανακολιά, Γλυκομάνακο, Γλυκομανακολιά, Κορινθιακή, Κορωνέικη χονδρή)ΚολυρέϊκηΛαδολιά ΛέσβουΛευκολιά Σερρών (Πετρολιά, Ασπρολιά)Μαρώνειας (Μάκρης, Μακρηλιά)Μαυρολιά Σερρών (Γκούμες)Μεγάρων (Λαδολιά, Περαχωρίτικη, Βοβωδίτικη)Μωραΐτικη (Ντόπια, Λαδολιά)Ντόπια Βέροιας (Τιμίου Προδρόμου)Ντόπια Πιερίας (Σκοτινιώτικη, Σκοτίνας, Κολυνδρινή, Πετριώτικη, Ντόπια, Τιμίου Προδρόμου)Πετρολιά Σερρών (Ελαιώνα, Μετοχίου, Τιμίου Προδρόμου, Ντόπια)Πικρολιά (Πρικολιά)Πιτσαδέικη (Ντόπια)Τσακώνικη (Ντόπια)Χονδρολιά Ηγουμενίτσας (Νησιώτικη, Νηστιώτικη, Χονδρολιά, Χονδρολιά Λαδοχωρίου)-----Αδρόκαρπες ποικιλίες-----ΑετονυχολιάΑμυγδαλολιά (Αμυγδαλοραχάτη, Κουρομύτα, Στραβομύτα)Αρβανιτολιά Σερρών (Αρβανίτικη)Ασπρολιά ΧαλκιδικήςΒασιλικάδα (Βασιλική, Ροβιάτικη)Βρώσιμη ΑττικήςΓαϊδουρολιά (Αδρόκαρπη, Ισπανική, Δαμασκηνάτη, Παλαμάρα, Αγγουράκι)Δαφνολιά Χαλκιδικής (Πράσινη, Γαλανή, Γαλανό)Καλαμών (Αετονυχολιά, Νυχάτη, Κορακολιά, Καλαματιανή, Χονδρολιά)Καρολιά Λέσβου (Καρούλα)Καρυδολιά Γ.Π.Α. (Κωνική, Καρυδοραχάτη)Καρυδολιά Χαλκιδικής (Καρυδολιά, Χονδρολιά Χαλκιδικής)Κολυμπάδα (Μηλολιά, Κολυμπάτη, Κοκκινολιά)Κονσερβολιά (Αμφίσσης, Βόλου, Βολιώτικη, Άρτας, Αγρινίου, Μπολιάνα, Πατρινέικη, Πατρινή, Ματεσέικη)ΣαλωνίτσαΣτρογγυλολιά (Πρασινολιά, Γαλανή)Ψαρολιά Ιστιαίας-----Μη ελληνικές ποικιλίες-----Άλλη Οξύτητα min Οξύτητα max Οξύτητα (%) από : έως Φρουτώδες min Φρουτώδες max Φρουτώδες από : έως Πικρό min Πικρό max Πικρό από : έως Πικάντικο min Πικάντικο max Πικάντικο από : έως Tip: Δώστε ΜΟΝΟ αν είναι Blend (Ναι ή Όχι) και πατήστε "Αναζήτηση". Θα βρείτε ΟΛΑ τα αντίστοιχα ελαιόλαδα που είναι δημοσιευμένα!